Aquest diumenge Feliu Ventura i Xavi Sarrià a La Vilella Alta amb 'Llibres. Batalles. Cançons'

Després de fer les delícies del públic a Torrent i a l'Acampada Jove de Montblanc el passat cap de setmana, aquest diumenge és el torn de La Vilella Alta

Deixeu-vos seduir pels llibres, les batalles i les cançons que Xavi Sarrià i Feliu Ventura ens proposen al seu espectacle conjunt: oberta contractació per la tardor!

L'espectacle conjunt de Feliu Ventura i Xavi Sarrià 'Llibres. Batalles. Cançons' està de gira estiuenca. El passat cap de setmana el públic del Cicle Cantautors de Torrent i de l'Acampada Jove va gaudir d'aquest show especial que combina música, literatura i les vivències de Sarrià i Ventura, companys de facultat i de mil aventures musicals, a la València dels anys 90s.

Aquest diumenge l'espectacle recalarà a un bell llogarret del Priorat, La Vilella Alta, en motiu de la festa major del municipi. L'actuació serà de caràcter gratuït i tindrà lloc a partir de les 20h a la Plaça de les Eres de La Vilella Alta.

Properament anunciarem noves dates de la gira de tardor. La contractació és oberta i encara queden un grapat de dates lliures! Contacteu-nos!

FELIU VENTURA i XAVI SARRIÀ
‘Llibres. Batalles. Cançons’

Diumenge 24 de juliol
Plaça de les Eres · La Vilella Alta
20h · gratuït