Feliu Ventura aquest cap de setmana: tres de tres!

L’artista de Xàtiva, entre llibres i cançons, encara cap de setmana intens, musical i literari: Xàtiva, Vila de Gràcia i Orba!

L’apartat literari s’enceta dovemdresa l’Ateneu de Xàtiva, amb la presentació de ‘A Ovidi Montllor. Un temps, una estima, una idea!” i clou diumenge amb la presentació a Orba de ‘Com un record d’infantesa’

Feliu Ventura serà al XX aniversari de l’Ateneu La Torna dissabte a la Plaça del Diamant amb més d’una dotzena d’artistes més!

Feliu Ventura comença divendres a la seva estimada Xàtiva un atrafegat cap de setmana musical i literari. Divendres Ventura participarà de la presentació del llibre ‘A Ovidi Montllor. Un tmeps, una estima, una diea’ (Lo Diable Gros, 2016) juntament amb els co-autors Jordi Tormo i Sandra Obiol, amb Carla Gonzàlez coordinant l’acte. La cita és a les 19:30h a l’Ateneu Popular de Xàtiva, dins els actes de la programació regular de juny de l’ateneu. Dissabte Feliu Ventura tornarà a la seva estimada Vila de Gràcia per participar de la festa de celebració dels XX anys de l’Ateneu La Torna, que ha preparat una diada plena d’activitats amb jocs i tallers per a la canalla, àpats valencians i zapatistes i un programa artístic amb grups com Gatibu, Meztuca, Yacine, Insershow, Willy Toledo, Mireia Vives i Borja Penalba, Marc Serrats i Carles Belda, Companyia Cuncurulla, Cor de Carxofa, Coetshow, Reugenio, David Caño, Butucargol i molts més. La cita musical és aquest dissabte durant tot el dia a la Plaça del Diamant. Felicitats pels 20 anys, que no són res, amics i amigues de La Torna! El xativí serà finalment diumenge 19 de juny a Orba, a les 20h, per presentar la seva primera novel·la ‘Com un record d’infantesa’ (Sembra Llibres, 2015). Amunt i avall, amb llibres, batalles i cançons. País petit. País de carretera.