Feliu Ventura, Xavi Sarrià i El Xerramequ, protagonistes dels 40 anys de La Bressola a València!

Dimecres 8 de juny el Teatre Micalet de València acull el concert de celebració dels 40 anys de La Bressola

El Xerramequ, Feliu Ventura i Xavi Sarrià encapçalen una proposta musical que també comptarà amb Carles Belda, Raph Dumas i Anna Roig

Les entrades costen 6€ i ja són disponibles via reserva online!

El Teatre Micalet acollirà, aquest dimecres 8 de juny, el concert SEM NORD, FEM BRESSOLA! amb Marc ‘Xerramequ’ Serrats, Feliu Ventura i Xavi Sarrià encapçalant un cartell musical que també comptarà amb Raph Dumas, Carles Belda i Anna Roig.

Es tracta d'una adaptació per públic adult d'una selecció de les cançons dels projectes musicals impulsats des dels Amics de la Bressola amb la producció de Marc Serrats. El passat 15 de gener es va presentar aquest format de concert, amb el mateix cartell, al Tradicionarius (podeu veure fragment amb Feliu Ventura).

El CAT de Gràcia i el Teatre Municipal de Girona han acollit els concerts i l'acte de celebració dels 40 anys de la Bressola. Dos concerts de les "Musiquetes per a la Bressola" amb formats molt diferents i amb gran èxit en ambdos casos. La crida "Sem nord, fem Bressola" ha estat la convocatòria de l'inici de la celebració del quarantè aniversari de la creació de la primera de les escoles de la Bressola. La commemoració s'allargarà durant tot l'any 2016 amb diversos actes.

SEM NORD, FEM BRESSOLA!
Xavi Sarrià, Marc ‘Xerramequ’ Serrats, Feliu Ventura
Dimecres 8 de juny
Teatre Micalet · València
20:30h · 6€
+RaphDumas +CarlesBelda +AnnaRoig
Reserva entrades anticipades