Valira continúa desgranant els temes del seu nou àlbum i ens presenta la versió acústica de “Rincón Salvaje”

Els valencians van presentar aquest diumenge 21 de març “Rincón Salvaje” en format acústic: una nova versió que van acompanyar amb un màgic i especial videoclip

D’aquesta manera, Valira segueix donant-li la volta a tots i cadascun dels temes del seu darrer àlbum ‘Supernova’, que va veure la llum el passat 12 de febrer i que es troba disponible a la nostra botiga online!

Un treball que presentaran durant aquest any en format acústic, en ciutats com Madrid, València, Vitoria-Gasteiz, Atarrabia, Málaga, Granada o Zaragoza, entre moltes altres


Escoltar VALIRA

           

Valira continúa desgranant el seu nou àlbum 'Supernova' i ens presenten l’acústic del seu tema “Rincón Salvaje”. Va ser aquest diumenge 21 de març quan, acompanyat per un espectacular i màgic videoclip enregistrat per Jonas Rossi, els valencians van mostrar aquesta nova versió d’un dels temes més íntims d’aquest segon disc.

Un àlbum que en poc més d’un mes, s’ha convertit en una de les grans joies d’aquest 2021. Va veure la llum el darrer 12 de febrer i en la seva primera setmana de vida, es va ficar en el número 19 de la llista dels 100 vinils més venuts arreu el territori nacional. A més, va irrompre en diferents playlists, tant d’Spotify com d’Apple Music, amb cançons com “Algo Invisible” o “Gravedad”. Un disc que va estar molt anhelat i que alçarà a Valira a un nou estament respecte a 'Ecos de Aventura', reflexant en ‘Supernova’ la gran evolució que han experimentat. Un treball completament rodó, que podreu trobar disponible a la nostra botiga online!.

D’aquesta manera, aquest “Rincón Salvaje” es suma al bon grapat d’especials videoclips que els valencians ens han regalan durant els darrers mesos, a més de ser la primera peça en acústic. Tal i com ells van assegurar, “és un petit avançament del què podreu veure als concerts de la gira acústica Supernova que hem estat preparant”. I és que, encara que falten dates per confirmar, al mes d’abril començaran a presentar aquestes noves composicions a la Moby Dick Club de Madrid; la Sala Off de València; la Jimmy Jazz de Vitoria-Gasteiz; la Sala Totem d'Atarrabia; La Trinchera de Málaga; a Granada; i al Centro Cívico Delicias de Zaragoza. Un petit tour amb el qual han arrasat, exhaurint les entrades en gran part de les ciutats confirmades. Més informació a www.valiramusic.com .

CD i VINIL 'SUPERNOVA' JA DISPONIBLES




Més info VALIRA
WEB
INSTAGRAM
FACEBOOK
TWITTER
YOUTUBE
SPOTIFY

Vídeo del primer avançament de l'àlbum 'Supernova'


Vídeo del segon avançament de l'àlbum 'Supernova'


Vídeo del tercer avançament de l'àlbum 'Supernova'



VIDEOS Valira

  • VALIRA feat. SHINOVA - Frente al Latido (videolyric)

    Play

  • VALIRA - Un Millon de Años (videoclip)

    Play

  • VALIRA
    Pájaros Ciegos

    Play

  • VALIRA feat. VEINTIUNO
    Gravedad

    Play

  • VALIRA feat. IZARO
    Algo Invisible

    Play

  • VALIRA
    Luz Errante

    Play

  • VALIRA & MANUELA VELLÉS
    Refugio (videoclip)

    Play

  • VALIRA
    El Capitán (videoclip)

    Play

  • VALIRA
    Corazones Ambulantes

    Play

  • VALIRA
    Guerra Fría (videoclip)

    Play

DISCOGRAFIA Valira

VALIRA & MANUELA VELLÉSRefugio (single)

VALIRA & MANUELA VELLÉS
Refugio (single)

VALIRAEcos de Aventura

VALIRA
Ecos de Aventura