“El Luto Eterno” és el nou rap 100% marca de la casa de Tribade junt a Titó i DJ Gely

Després de la publicació del seu segon i aclamat àlbum ‘Dyke’ el 2022 i una aturada forçosa de concerts per operació de genoll... Tribade tornen a la càrrega amb nou single i un nou grapat de cites pel directe

Amb Titó de Falsalarma i DJ Gely, Tribade tornen amb “El Luto Eterno” a picar sobre la taula del rap amb un temarral rotund, ben fosc i sense pèls a la llengua


Escoltar TRIBADE

           

COMPRAR CD

Després de publicar el seu segon i aclamat àlbum ‘Dyke’ la primavera del 2022, les raperes Tribade tornen a la càrrega amb un tema de rap fosc i 100% marca de la casa: lletres compromeses, missatge d’empoderament total de les dones al món del rap i skills, moltes skills. A “El Luto Eterno” Bittah i Masiva, les dues MCs del grup, se surten disparant barres i fan pujar els colors al més pintat. Per aquesta ocasió, signa un beat rotund de boom bap i rap pur el gran Titó, de Falsalarma, que ja va col·laborar amb Tribade al disc anterior: aquesta combinació funciona!

Les properes cites de Tribade als escenaris després de l’auturada per baixa mèdica aquest inici d’any seran finalment a Sant Cugat (15 abril), Manresa (Stroika, amb Moscow Death Brigade el 5 de maig), Cabró Rock de Vic al juny i Pirata Beach Fest de Gandia al juliol. Atentes a les xarxes que ben prest s’anunciaran noves dates ja confirmades!

ESCOLTAR "EL LUTO ETERNO"




Més info TRIBADE
WEB
INSTAGRAM
FACEBOOK
TWITTER
YOUTUBE
SPOTIFY

Discogràfica, management i contractació
PROPAGANDA PEL FET!
Oberta contractació | +34 615276902 | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.